2021 Yılı Projemizden Seçilen Öğrencilere Önemli Duyuru

1. Avrupa Komisyonu ve Türkiye arasında Erasmus+ (2021-2027) programına katılım için tamamlanması gereken resmi prosedürler henüz tamamlanmamıştır.
  2. Bu bedenle seçilmiş olduğunuz 2021-TR01-KA131-HED-000005379 Nolu proje kapsamında yapılan yerleştirmeler “geçici” nitelikte olup karşı üniversitelerin ve / veya Avrupa Komisyonu’nun hareketlilikleri reddetme / iptal etme hakkı saklıdır.
  3. Avrupa Komisyonu ve Türkiye arasındaki entegrasyon süreci tamamlanmadan ülkeler ve kurumlar arasında sözleşmeler imzalanamayacağından hibe transferleri yapılamaz. Bu nedenle hareketliliklerin “Hibesiz” olarak başlaması öngörülmektedir.
  4. Öğrencilerimizin hareketlilikten kaynaklanacak tüm mali sorumluluğu üstlenmesi gerekmektedir. ZBEÜ’den hareketliliklerle ilgili herhangi bir mali talep yapılamaz.
  5. Türkiye ve AB arasında devam etmekte olan katılım süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan ZBEÜ ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.
  6. Bu duyuru, ilan edildiği tarihte ilgili tüm öğrencilerimize tebliğ edilmiş sayılır. (12.10.2021)